Telefonszám: +971 55 9097 225 / +36 30 304 1066info@dubaimagyarul.comSRRO

Luxus és Hagyomány Abu Dhabiban

Foglaljon most

Tartalom

Ár

Felnőtt
USD 1200
Gyermek
USD 1200
(10 éves korig)
Foglalás

Tudnivalók

Helyszín:
Indulás:
Időtartam:
Transzfer:
Nehézség:
Nyelv:
Ruházat:
Dubaiból
Előzetesen egyeztetve
Túra függő
Nem minden program tartalmaz
Közepes
Magyar / Angol / Szerb
Kényelmes utcai viselet
- Privát Abu Dhabi városnézés anyanyelvű idegenvezetővel angol, magyar és szerb nyelven (látogatás a Sheikh Zayed Nagymecsetben, fotó megálló és betekintés az Emirates Palace-ba és a Yas Marina Forma 1-es pályára)
- Gyöngyhalászat a Perzsa Öböl úgynevezett Mangrove mocsarak területén. Abu Dhabiból induló Dhow hajós túra során mindenki kipróbálhatja a hagyományos gyöngyhalászat minden csínnyát. Ha megtanulták kinyitni a kagylót az igaz gyöngy az Öné lehet.
- Elvisszük Önöket a mesés kelet legtitkoltabb ékszerdobozához amit a 400 méter magas dűnékkel körül ölelt Liwa oázisban találunk. A sivatag nyugalmát és a "csend hatalmát " biztosító luxus szállodában megismerhetjük a misztikus kelet értékeit és féltve őrzött titkait. A nap perzselte homokbuckák között tevegelve átélheti a valamikori karavánok életképeit és megfürdőzhet a sivatagi oázis kristálytiszta vizében. Egyedülálló élmény ez ahol átélhetjük az Arab décor és a világ egyik legősibb kulturájának hagyományait.
További anyanyelvű idegenvezetés kérhető melynek felára Dubai városnézés esetén 100 USD, Abu Dhabi városnézés esetén 200 USD