Telefonszám: +971 55 9097 225 / +36 30 304 1066info@dubaimagyarul.comSRRO

Mézeshetek a mesés Emirátusokban

Foglaljon most

Tartalom

Ár

Felnőtt
USD 1090
Foglalás

Tudnivalók

Helyszín:
Indulás:
Időtartam:
Transzfer:
Nehézség:
Nyelv:
Ruházat:
Dubaiból
Előzetesen egyeztetve
Túra függő
Nem minden program tartalmaz
Közepes
Magyar / Angol / Szerb
Kényelmes utcai viselet
- Reptéri Be és Ki transzfer angolul beszélő sofőrrel
- Privát Dubai városnézés anyanyelvű idegenvezetővel angol, magyar és szerb nyelven (A város kiemelkedő pontjainál fotó megállóval: pl. Dubai Marina, Palm Jumeirah, Souk Madinat, Burj Al Arab)
- Élmény terepautózás az egyedülálló vörös dűnék között. Profi sofőreink gondoskodnak a kalandos célba jutásról , melyet egy eredeti sivatagi tábor nyújt majd tradicionális étel és program kínálattal.
- Koccintás a Burj Khalifa 122. emeletén vagyis a "világ tetején" ahol a Perzsa Öböl és a Dubai panoráma látványa terül elénk az At.Mosphere kávézó kényemes foteljeiben.
- Vacsora a világ első hét csillagos szállodájában magasan a felhők között vagy akár tenger alatti mélységekben élvezve a nemzetközi konyha minden ízvilágát.
- Két órás hajókirándulás Arab Dhow hajóval a Dubai Marina pompás látképével a háttérben.
- Abu Dhabi városnézés anyanyelvű idegenvezetővel angol, magyar és szerb nyelven (látogatás a Sheikh Zayed Nagymecsetben, fotó megálló az Emirates Palace-nál és a Yas Marina Forma 1-es pályán)
- Gyöngyhalászat a Perzsa Öböl úgynevezett Mangrove mocsarak területén. Abu Dhabiból induló Dhow hajós túra során mindenki kipróbálhatja a hagyományos gyöngyhalászat minden csínnyát. Ha megtanulták kinyitni a kagylót az igazgyöngy az Öné lehet.
További anyanyelvű idegenvezetés kérhető melynek felára Dubai városnézés esetén 100 USD, Abu Dhabi városnézés esetén 200 USD