Telefonszám: +36 30 163 6363 info@dubaimagyarul.com RO

C Central Resort resort the palm

Szállodáról:

A C Central Royal The Palm a Pálma-szigeten elhelyezkedő 5 csillagos, tengerparti szálloda. A 203 tengerre néző szobával rendelkező szálloda kitűnő választás akár családosok vagy nászutasok számára is.

Szolgáltatások:

A szálloda a vendégei számára éjjel-nappali recepciót, szobaszerviz és pénzváltót is biztosít. A felhőtlen fürdőzést a hotel privát strandja teszi lehetővé. Lehetőség van igénybe venni a fitnesz és masszázs részleget, vízi sportokat.

Szoba típusok:

SUPERIOR ROOM

                                    

A 30 m²-es SUPERIOR ROOM elegáns belső térrel rendelkezik. Légkondícionált, ingyenes Wi -Fi -hozzáféréssel, minibárral felszerelt.

2 felnőtt + 1 gyermek ( 12 éves kor alatt)

vagy

3 felnőtt részére


DELUXE ROOM

                                    

A 36 m²-es DELUXE SZOBA erkélyéről mesés kilátás tárul elénk a tengerre. A szobák kávé- és teafőzővel, széffel, dolgozóasztallal felszereltek.

2 felnőtt + 1 gyermek ( 12 kor alatt )

vagy

3 felnőtt  részére


PREMIUM ROOM

                                              

A 33 m²-es PRÉMIUM SZOBA privát erkélyéről a Pálma sziget páratlan látképe tárul elénk. Dohányzó és nem dohányzó szobák egyaránt elérhetőek. Minden szoba kávé- és teafőzővel, széffel, vasalóval felszerelt.

2 felnőtt + 1 gyermek (12 éves kor alatt)

vagy

3 felnőtt részére


SKYLINE SUITE

                                    

A 60 m²-es TENGERRE NÉZŐ LAKOSZTÁLYT az elegancia és a kényelem jegyei jellemzi. A szobából egyedülálló kilátás tárul elénk a tengerre. Dohányzó és nem dohányzó szobák egyaránt elérhetőek. A hálószobán kívül egy tágas nappali is a vendégek rendelkezésére áll.

2 felnőtt + 1 gyermek (12 éves kor alatt)

vagy

3 felnőtt részére


PALM SUITE

                                   

A 72 m²-es PÁLMÁRA NÉZŐ LAKOSZTÁLY a szálloda legfelső szintjén helyezkedik el. A légkondícionált szobák, dolgozó asztallal, privát széffel, kávé-és teafőzővel, minibárral felszereltek.

2 felnőtt + 1 gyermek (12 éves kor alatt)

vagy

3 felnőtt részére