Telefonszám: +36 30 163 6363 info@dubaimagyarul.com RO

Dukes the palm

Szállodáról:

A Dukes The Palm, 5 csillagos tengerparti szálloda a Pálma szigeten helyezkedik el, a Nekheel bevásárlóközponttal szemben. A 279 szobát és 285 apartmant magába foglaló szállodát az elegancia és az exkluzivitás jellemzi.

Szolgáltatások:

A szállodához privát strand, beltéri medence és gyermekfelügyelet is tartozik. A hotel vendégei szabadidejüket a pezsgőző és kávézó hallban vagy a a szivarozós és whiskeyzős hallban is eltölthetik.

Szoba típusok:

SUPERIOR SUITE

                                                     

A 61 m²-es SUPERIOR LAKOSZTÁLYOK egyedülálló panorámát nyújtanak az Arab-öbölre és a Dubai Marinára. A szobához tartozik egy tágas nappali, kanapé, TV és gyors sebességű internetkapcsolat is.

4 felnőtt

vagy

2 felnőtt + 2 gyermek ( 12 éves kor alatt) részére


DELUXE ROOM

                                    

A 27 m²-es DELUXE SZOBA saját erkéllyel rendelkezik. Mesés kilátásban gyönyörködhetünk a városra és a Pálma-szigetre. A szobához tea-és kávéfőző, TV és minibár is tartozik.

2 felnőtt + 1 gyermek ( 6 éves kor alatt) részére


DELUXE SUITE

                                                      

Az 56 m²-es DELUXE LAKOSZTÁLY erkélyéről és ablakaiból az Arab-öböl, Pálma-sziget és a Dubai Marina páratlan látványa felejthetetlen élményt nyújt a vendégek számára. A légkondicionált szobák TV-t, kávé-és teafőzőt, hajszárítót és kanapét is tartalmaznak.

2 felnőtt + 2 gyermek (12 éves kor alatt)

vagy

3 felnőtt részére