Telefonszám: +36 30 163 6363 info@dubaimagyarul.com RO

Bedouin Túra by Modern Bedouin

Foglaljon most

Tartalom

Ár

USD 1095
maximum 6 főre
érdeklődés

Tudnivalók

Helyszín:
Indulás:
Időtartam:
Transzfer:
Nehézség:
Nyelv:
Ruházat:
Dubai
egyeztetés szerint
6 óra
Tartalmazza
Könnyű
Angol / Arab
Kényelmes utcai öltözet
Ki is a Modern Bedouin?

"Leegyszerűsítve – a sivatag szerelmesei vagyunk, akiket megbabonázott a homokdűnék természetes szépsége. Először elkezdtük megmutatni kedvenc helyeinket a barátoknak, családoknak, és az évek során a szenvedély bennünk maradt."

Miért érdemes a sivatagban ezt a programot választani? Amellett, hogy a Trip Advisor az Emirátusokban az első 50 kültéri program közé sorolja a Modern Bedoiun-t, büszkék vagyunk rá, hogy a cég magyar háttérrel rendelkezik, egy igazi személyszabott és színvonalas programot kínál, amit mi is örömmel ajánlhatunk utasainknak!

Azoknak ajánljuk, akik még nem voltak sivatagban és szeretnének megismerkedni kicsit a bedouin világgal, hogyan is életek a helyiek sok-sok évvel ezelőtt, és szeretnének profi fotós által készített gyönyörű képeket. Biztosak vagyunk benne, erre a programra a következő alkalommal is ellátogatnak majd.

- A sofőrök előre egyeztetett időpontban veszik fel Önöket. Javasolt indulás napfelkelte előtt vagy a kora délutáni órákban.
- A program során a sivatagban mindig olyan helyszínre látogatunk, ahol más turistákkal nem találkozunk, így garantáltan átérezhetjük a sivatag nyugalmát, homokdűnézünk, teve farmot látogatunk és lehetőség van kipróbálni a sandboard-ot is.
- A túráról videókat készítünk, melyet mindenki emlékbe magával vihet.
- A túra végén privát majilisben pihenhetünk, ahol arab kávéval, menta teával, arab ételekkel, gyümölcsökkel, édességekkel várnak a vendéglátók
- Arab ruhás fotózás, profi fotóssal
- Vízipipázás
- A program végén transzfert biztosítunk a szállodába vissza.

Minden esetben privát sofőrt biztosítunk, az ár 1-6 főig érvényes.