Telefonszám: +36 30 163 6363 info@dubaimagyarul.com RO

Hogyan készül az Emirates a világkiállításra?

Dubai Expo 2020 reklámfilmje 2019-ben, a világjárvány előtt készült, hogy népszerűsítse a világkiállítás innovációs, kreatív és jövőbe mutató szellemiségét. A reklámfilmben a CGI animációs technológia is komoly szerepet kapott, hiszen a forgatás idején az Expo helyszíne még építés alatt állt.
A reklámfilmben Hemsworth a nézőket a dubaji tengerpartról az Expo 2020 helyszínére repíti, ahol “életre kelti” az esemény mobilitás, fenntarthatóság és lehetőség tematikájú pavilonjait. A „Pure Imagination” című aláfestő zenét átkomponálták és újraértelmezték egy 70 fős zenekarral, illetve egy gyermekkórussal.

Az Emirates egy nem mindennapi reklámfilmmel nyűgözte le utasait. A légitársaság bátor légiutas-kísérője a világ legmagasabb épületének tetején állva, apró üzenetekkel ellátott táblákat tart a kezében, amikkel arra biztatja az utazókat arra, hogy induljanak útnak az Emirates gépeivel. Az utolsó üzenet után a kamera eltávolodik, és a nézők megláthatják honnan is “jelentkezett be” az utaskísérő: a Burj Khalifa legmagasabb pontjáról.