Telefonszám: +36 30 163 6363 info@dubaimagyarul.com RO

Legkülönlegesebb pavilonok

Ausztrália

Az ausztrál pavilon zenészektől, koncertektől és tehetséges táncosoktól lesz az EXPO területén hangos 6 hónapon keresztül. Különféle stílusú műsorokkal, zenei összeállításokkal várják a pavilon látogatóit.

Belgium

A belga pavilon az európai mobilitás ékköve lesz a Világkiállítás idején. A pavilon különlegességét a növényekből készült bejárat adja, amivel a természet adta különlegességekre, fenntarthatóságra szeretnék felhívni a figyelmet.

Kína

A kiállítás legnagyobb országpavilonjával Kína büszkélkedhet. A kínai kultúrában központi szerepet kapó lámpások ihlette a pavilon tervezőit.

Kuba

Rumba zene, vintage autók, napsütötte tengerpartok. Kuba számos dologról híres. A kubai pavilonban lehetőség nyílik megkóstolni a legkülönlegesebb koktélokat, megismerni az ország történelmét és elsajátítani a kubai virtus tánclépéseit.

Finnország

A finn pavilon egy kendőszerű külsőt ölt magára, aminek a bejárata egy függönynyílásra emlékezteti a látogatókat.

Magyarország

Magyarországon található Európa legtöbb termálvíz forrása. Az országpavilon látogatói megismerhetik a magyar gyógyvizeket, fürdőkultúrát és balneológiát.

Jamaika

Jamaika egy spontán utcabálba repíti el a pavilonba betérőket. Megismerhetjük az ország sokszínű művészetét és történelmét.

Luxemburg

A luxemburgi pavilonon minden látogató szeme megakad. Az országpavilon hatalmas terekkel lett kialakítva, ami az ország nyitottságára utal. Az EXPO egyetlen olyan pavilonja, ahol a lépcsőzés helyett csúszdákon is közlekedhetnek a nézelődök.

Monaco

A monacoi pavilonban egy különleges távcső segítségével fedezhetjük fel a városállam művészetét, kultúráját és innovációit. A lehetőségek kertjében pedig számos jelenségnek megismerhetjük a természetes oldalát.

Seychelles-szigetek

A Seychelles-szigetek pavilonjában egy hullámok alatti kincsvadászatban lehet részük az ellátogatóknak.

Szingapúr

A szingapúri pavilon esetében egy igazi trópusi esőerdőben kalandozhatunk. Fő üzenetként említik, hogy a természetnek és növényvilágnak az építészetben is helyet kell kapnia.

Dél-Korea

A dél-koreai pavilon napközben vörös és sárga fényeket, míg éjszaka kék és rózsaszín színeket ölt magára. Az épület bemutatja az ország tudományos és technológai fejlődését, kultúráját és művészetét.

Hollandia

A holland pavilon hagy a legkisebb ökológiai lábnyomot az EXPO területén. Egy függőleges, kúp alakú, fenntartható gazdaságot megelevenítő pavilonban a víz és az energia megtakarítására helyezik a hangsúlyt.

Tanzánia

Tanzánia, Afrika legmagasabb hegyének a Kilimanjaro-nak ad otthont. Kedvelt úti cél a kalandtúrát kedvelőknek. A Tanzán pavilon egy életre szóló izgalmas utazásra invitálja a látogatókat. Fedezze fel Tanzánia szépségét és lehetőségeit.

Lay's

Az országpavilonok sorából kilógó Lay's egy nem mindennapi élményt nyújt az EXPO-ra látogatóknak. A vendégek mindent megtudhatnak a chips történetéről, választ kaphatnak arra, hogy milyen utat jár be a burgonya, hogy a bolt polcaira kerülhessen, milyen környezetbarát módszereket alkalmaznak a természetvédelem érdekében.

Egyesült Arab Emírségek

Az Emírségek pavilonja egy repülés közbeni sólymot ábrázol. Fő üzenetként a békét és az ambíciókkal teli jövőt fogalmazzák meg.