Telefonszám: +36 30 163 6363 info@dubaimagyarul.com RO

Yacht Party

2021. OKTÓBER 30.

Október 30-án egy különleges magyar rendezvénynek adunk otthont Dubai legújabb és legnagyobb regionális kikötőjében, a Dubai Harbour Marinán.

IDŐPONT: 2021.10.30. 16:00-20:00

Programleírás:

- A festői Dubai Marina kikötőjéből mesebeli körutat megtéve, lebilincselő kikapcsolódási lehetőséget kínálunk
- Elhagyván a Dubai Marina csodálatos panorámáját, utunk során elképesztő látvány tárul elénk a felhőkarcolók és a hotelek egyedi építészeti remekműveinek köszönhetően.
- Dubaj partjai mentén hajókázunk, homokos strandok kísérik utunkat, majd a csodálatos Burj Al Arab felé vesszük az irányt.
- A legendás Palm Jumeirah szigetet hajózzuk körül, ahol a híres Atlantis Hotel és élménypark is felbukkan előttünk.
- A négy órás hajókázás során kényelmes és biztonságos kikapcsolódást biztosítunk mindenki számára frissítő italok, és magyar slágerek kíséretében.
- Az este folyamán megállunk az Öbölben, hogy a fürödni vágyók számára megmártózási lehetőséget biztosítsunk.
- A rendhagyó környezetben megvalósuló hajókázásunk egyik fénypontja a naplemente fedélzeten történő megtekintése.

Jegyvásárlás:
50%-os kedvezményű Early Bird jegyek már előfoglalhatóak, amíg a készlet tart!

Early Bird belépő ára: 150 USD

Jegytípusok:

Early bird:
Ez a jegytípus tökéletes választás számodra, ha kedvezményesen szeretnél részt venni a rendezvényen, kényelmes kikapcsolódásra és exkluzív szórakozásra vágysz a fedélzeten. A jegy megvásárlásával ugyanis kedvezményesen vásárolhatsz a fedélzeti bárunkban is.

Golden belépő (hamarosan):
Neked ajánljuk ezt az opciót amennyiben a tengerben való megmártózás mellett, a fedélzeten privát jacuzziban is szeretnél fürödni, napozni és kikapcsolódni, mindezt korlátlan fogyasztás mellett, valamint privát asztalt biztosítva, exkluzív elkülönített külső és belső térben.

Beléptetés feltételei:
Az érvényes belépőt kinyomtatva és telefonon is egyaránt be lehet mutatni. A belépőket a beszállás során karszalagra cseréljük. A belépő érvényességét egy személyazonossági irattal is szükséges alátámasztani. (útlevél)

Van bármiféle dresscode a belépéshez?
A programon való részvételhez javasoljuk a kényelmes, lenge nyári ruhát. A mólóhoz érkezni a helyi szokásokat figyelembe véve fürdőruhában nem lehet.

Viselhetek-e cipőt a yacht fedélzetén?
A vendégeink saját biztonsága és kényelme, valamint a yacht állapotának megőrzése érdekében vendégeinktől kérjük, hogy cipőiket vegyék le érkezéskor. A cipőket a rendezvény alatt egy elzárható tároló dobozban tároljuk, amit a program végén, a hajó elhagyásakor természetesen mindenki számára visszaadjuk.